In onze regio “De Brabantse Wal” worden veel asperges geteeld en we hebben ze recent zelf al diverse malen op tafel gehad; telkens in combinatie met een andere wijn. Het klassieke gerecht met ham en ei komt goed uit de verf met onze Weissburgunder uit Baden, Zuid-Duitsland. Serveer je ze met stukje zalm, kalkoen of lamsfilet dan doet haar rode broer de Spätburgunder het prima. Vegetarisch is ook erg lekker als je er een gebonden witte wijn saus met knapperige, gekruide croutons bij serveert. Onze wijnkeuze is dan een goede rosé of lichte rode die je iets gekoeld schenkt.
De Zuid-Franse regio “Ventoux” is sinds jaren leverancier van betrouwbare wijnen. Wij werken met het huis Bon Remède en hun “Signature” in rood en wit is favoriet.
Een fijne mousserende wijn is de Cava Elvia, ook heel geschikt om een cocktail van te maken met bijv. een theelepeltje vruchtenlikeur of siroop.
Op zaterdagen zijn we persoonlijk in de winkel aanwezig om u van dienst te zijn. Vanaf 10:00 uur na het verzorgen van de ontbijtjes voor onze gasten.
P.S: wij gaan een rondje Frankrijk doen van 3 t/m 13 juni en zijn dan gesloten.
Hartelijke groet,
Esther Slootweg & Gerhard Horstink