Kluswerk en vakantie zitten er weer op en met nieuwe energie de maand februari in gegaan. Al onze gewaardeerde horecaklanten van verse voorraden voorzien en hun blije gezichten spraken boekdelen! De deuren weer open en doen waar ze goed in zijn: koken en gasten verwennen.
Ook wij mogen na 2 jaar wachten eindelijk onze wijnopleidingen weer op gaan pakken. Op maandag 7 februari start de 1e groep van 10 wijnprofessionels aan een cursus wijnproefkunde.
Er zijn daarnaast weer wat nieuwe wijnen binnen gekomen waar we u hier nader kennis mee laten maken : uit Portugal de Segredos, een zachte rode wijn met wat houtrijping, vorige maand informeerden we u al over hun olijfolie, nu dus de wijn.
Klassiek Bordeaux is deze Fronsac wijn, Tour du Moulin uit 2018. Jaren geleden hier helaas afscheid van moeten nemen omdat de wijn naar andere importeur ging. We zijn blij dat ze weer terug is!
Van ons Beaujolais-huis “Brun” de spotlights op hun “gewone” rode en witte. Naast de diverse Crus zoals Fleurie en Moulin à Vent zijn dit ook puike wijnen met frisheid en verfijning.
Onderweg maar nog niet in huis is een nieuwe Chianti van het huis Salcheto waar we al jaren de Rosso en Vino Nobile van voeren. Komt in de loop van deze maand op voorraad. Als alternatief staat de Rosso Piceno voor u klaar.
We zijn er voor u op zaterdagen tussen 10:00 en 17:00 uur en de rest van de week op afspraak. Bezorgen van (web)orders kan natuurlijk ook, vanaf 50,= is dat gratis.
Hartelijke groet,
Esther Slootweg & Gerhard Horstink
|